Lugano 2 Condo Design

INTERIOR DESIGN IN LUGANO, SWISS

ABOUT
THIS PROJECT
This small apartment in the historic center of Lugano hosts a young family of three. Our design intent was to create a balanced space for the needs of this young family with the choice of some design elements (such as contrasting materials or colors) that could give some character to the rooms of this house, without exaggerating, given its small size. The interior design of this home was meant to give the young family the quiet, relaxing home they deserve.
WHAT
WE DID IT
Inspired by the surrounding mountains and lake views, a variety of taupes and blues adorn the home, while warm natural materials contrast with crisp white walls. In the living room we have made a covered wall with an open unit equipped to accommodate the TV area, while the dining room is located in a small corner between the kitchen and the living room. In addition to these details, our team provided interior consultancy, including the selection of finishes, materials, furniture and accessories.
HOW
WE DID IT
For our design team, the guideline of this project was to be able to provide our client with a relaxing and functional home, in which to grow their family.